Choď na obsah Choď na menu

Tottenham Hotspur 0 - 2 Leicester City : Spurs tittelhåp lider skadelig nederlag

Tottenhams Premier League-tittelhåp led et annet betydelig slag i like mange kamper som de falt til et 2-0 hjemmetap mot Leicester City.

Leicester-spillere med sin Fotballdrakter ble tildelt et straffespark tre minutter ut av stoppetiden i første omgang, da Serge Aurier stakk inn i Wesley Fofana og brakte ham ned. Vardy trappet opp for å ta spotsparket og konverterte det på midten.

Mens Spurs kontrollerte kampen store deler av omgangen, resulterte en forferdelig avgjørelse av Serge Aurier i stopptid for å pløye gjennom Wesley Fofana innenfor sekstenmeteren til en VAR-sjekk. Craig Pawson gikk til skjermen og ga etter en rask bekreftelse straffen til Leicester. Jamie Vardy med Leicester Fotballdrakter gikk ned midt forbi en dykkende Hugo Lloris for å gi Leicester City en 1-0 i pausen.

Takk til Aurier, men hans diskresjon brakte i det minste en katatonisk konkurranse tilbake til livet. Spurs måtte plutselig sette tempoet i et spill som tidligere hadde blitt revet av frykt. Begge sider visste at motstanderen var på sitt farligste på telleren, så det var ikke rart at angripende trekk var cagey, forsvaret dypt og plass til en premie for toppspillere.

Aurier fikk en myk straffe i første omgang da han forkastet Wesley Fofana i feltet, til tross for at den besøkende spilleren beveget seg bort fra målet.

Mourinho hadde tidligere blitt tatt på kamera under Amazon-dokumentaren 'Spurs All or Nothing' som fortalte Aurier at han var redd for at han ga bort en "sh * t-straff med VAR".