Choď na obsah Choď na menu

Chelsea-talisman kom tilbake og scoret for vinneren

Innbytter Romelu Lukaku inspirerte Chelsea da de kom bakfra for å slå Aston Villa 3-1 på Villa Park. Han kysset en Chelsea drakt på banen. The Blues hadde uavgjort sine to foregående Premier League-kamper og fikk en marerittstart. Gjestene skapte ikke mye i første omgang på Villa Park, hadde det ikke vært for en klønete felling av Matty Cash på Callum Hudson-Odoi, ville de garantert ha stått under til pause.

Lukaku kom inn i starten av andre omgang og scoret i løpet av 11 minutter, på heading fra Hudson-Odois innlegg. Folkemengder i fotballdrakt skrek etter ham. Både å skape og avslutte sjanser har vært vanskelig for Chelsea i løpet av tre seire på de siste åtte ligakampene. Den angrepsmessige endringen tjente tre poeng og sørget for at Chelsea endte dagen med poeng med Liverpool, men fortsatt seks poeng bak lederne Manchester City. Spillere i Chelsea drakt vil holde tempoet til neste seier.

"Han var veldig god for oss til å holde ballen oppe, være rundt boksen og skape sjanser, så det var en veldig god prestasjon fra oss." Hudson-Odoi sa på Lukaku, hvis fotballdrakt nummer var imponerende. Det er en seier ledet av en tilbakevendende talisman som vil ha Chelsea på vei inn i det nye året med litt mer av en vår i steget. "Jeg tror vi er jegerne nå," sa Lukaku til Sky Sports. "De siste resultatene for oss var ikke de beste. Og nå må vi jage."