Choď na obsah Choď na menu

Raheem Sterling og Bernardo Silva spilte hovedrollen for Manchester Citys 3-1-seier mot Watford

Regjerende mester Manchester City tok førsteplassen i Premier League for første gang denne sesongen da Bernardo Silva scoret to ganger i en 3-1-seier på Watford lørdag. City ble det første laget i divisjonen denne sesongen til å vinne fem strake ligakamper, da de gjorde det til 11 påfølgende seire mot Hornets. Dette får fans i Manchester City drakt til å se håpet om å lykkes med forsvarende mester. I sterk kontrast til Manchester Uniteds 4-1 ydmykelse på Vicarage Road for fjorten dager siden som avsluttet Ole Gunnar Solskjærs regjeringstid, drepte City nesten kampen som en konkurranse innen fire minutter.

Raheem Sterling og Bernardo Silva var ikke bare de som scoret i seieren mot Watford, men de er i utrolig form. Folkemengder i Manchester City drakt har ikke vært rolige, og det første målet kom innen fem minutter da Raheem Sterling headet hjem fra kloss hold, da han sikret seg sitt sjette direkte målinvolvering på syv kamper. Så doblet Silva ledelsen i en fotballdrakt etter at han avsluttet et trekk som så ballen ping pong rundt straffefeltet.

Citys femte ligaseier på rad løftet dem til 35 poeng etter 15 kamper, ett poeng foran Liverpool og to foran Chelsea i det som ser ut til å bli en treveis tittelkamp. Det vil være spent for folk i fotballdrakt å se det. Etter kampen antydet Silva at fraværet av en anerkjent spiss kan ligge bak målscoringsformen hans. 27-åringen gjorde klart sitt ønske om å forlate City til sommeren, men er tilbake til å spille noe av karrierens beste fotball.