Choď na obsah Choď na menu

Ballon d'Or-favoritten Lionel Messi hadde tre assist i PSG-seieren

Lionel Messi fikk tre assists, men en grusom Neymar Jr. ankelskade overskygget den uberørte prestasjonen i en PSG-seier over St-Etienne søndag i Saint-Etienne, Frankrike. Spillere i PSG drakt er i blandet humør. Den tidligere Real Madrid-forsvareren Sergio Ramos gjorde sin første opptreden for PSG, som så et tidlig mål fra Neymar utelukket for offside. Det så ut som PSG var på vei til pause 1-0 under etter at Denis Bouanga hadde gitt Saint-Etienne en ledelse i 23. minutt.

Deretter utlignet Marquinho på slaget av pause og fortsatte med sin andre på ettermiddagen på pause i andre omgang, mens Angel Di Maria også kom seg på noten. Messi bidro med et hat-trick med assist for å hjelpe Parc des Princes-drakten med å beseire sine franske motstandere 3-1. Fans i fotballdrakt hyller hans uvirkelige prestasjon. Neymar ble båret av banen i det 84. minutt. Pochettino sa at den brasilianske spissen vridd ankelen vil få den undersøkt mandag.

Det kan bli gode 24 timer for Messi med ham forventet å vinne Ballon d'Or etter at han hadde på seg en PSG drakt. I mellomtiden har Mauricio Pochettinos menn nå 13-1-1 og har en 14-poengs ledelse på jakten. Ingen tvil om at Messis manager, Mauricio Pochettino, pluss alle hans PSG-lagkamerater vil desperat håpe at han legger til en ny Ballon d'Or-pris til samlingen sin på mandag. Denne prisen er en inspirasjon til Messi som har på seg fotballdrakt nr. 30.