Choď na obsah Choď na menu

Alt er mulig med Sterling på Manchester City

Manchester City satte inn et show i andre omgang for å se av Aston Villa 3-0 på Etihad i Premier League. Etter en frustrerende første omgang på Etihad Stadium, nettet Sterling i det første minutt av andre periode for å sette opp en til slutt komfortabel seier. England-stjernen var ikke bare en torn i siden med besittelse, men også ut av den. Spillere i Aston Villa Drakt var overrasket over det raske gjennombruddet hans. Sterlings siste virtuose visning kom bare noen dager etter hans andre hat-trick for kampanjen i Citys Champions League-riving av Atalanta.

Alt Villa sitt gode arbeid ble ugjort i det første minutt etter halvtid, da Sterling satte City foran for å fortsette sin bemerkelsesverdige form. Fernandinho ble sent oppsagt for et unødvendig annet gult kort (87), men resultatet betyr at City utgjør grunnlaget for Liverpool. Den brasilianske midtbanespilleren hadde på seg fotballdrakter og spilte i forsvar nylig som dekning for skader, og Gundogan har ikke lyst på den rollen under suspensjonen. Guardiola innrømmet at han var "litt opptatt" av hvordan City ville takle, men med Sterling på sin side er alt mulig. City er tilbake i aksjon på tirsdag når de er vert for Southampton, frisk fra det ydmykende tapet med 9-0 til Leicester City.