Choď na obsah Choď na menu

Mål fra Raphinha og Lewandowski hjelper Barcelona med å overvinne Real Betis

Mål i andre omgang fra Raphinha og Robert Lewandowski sikret en 2-1-seier borte mot Real Betis onsdag da Barcelona gikk åtte poeng foran Real Madrid på toppen av LaLiga-tabellen. Blaugrana spilte en veldig sterk kamp fra start til slutt og fortjente seieren til tross for sent selvmål som kompliserte ting litt. Betis-keeper Rui Silva gjorde tre redninger i fotballdrakter for å nekte Pedri før Raphinha scoret fra Alejandro Baldes innlegg. Hjemmelaget satt dypere og dypere, men falt uunngåelig da Alejandro Balde bombet frem og spilte et strålende innlegg for Raphinha å fyre hjem.

Barça spilte en komplett kamp og scoret målene i andre omgang for å forlate en av de tøffeste banene i Spania med en stor seier. Barcas seiersrekke i LaLiga er nå på fire kamper, og de bygger en sunn ledelse over andreplasserte Real Madrid, som er vert for Valencia på torsdag med sjansen til å kutte gapet. I Barcelona drakt var Pedri mannen bak de første sjansene til gjestene, men han ble nektet tre ganger av Rui Silva, to ganger i første omgang og én gang i begynnelsen av andre periode.

Barças andre omgang var enda bedre enn den første: de forbedret sin sterke åpningsramme og var enda mer dominerende med ballen, okkuperte Betis sin halvdel og opprettholdt trusselen med konstant bevegelse og skarpe pasninger. Betis trakk en tilbake sent på grunn av Jules Koundes selvmål, men Barca holdt stand for seieren. Akkurat som Xavi trodde laget hans var hjemme og tørt takket være Lewandowskis mål til 2-0, satte et ganske freakish og definitivt unngåelig selvmål fra Konde Barcelona under et skikkelig press da han prøvde å se ut kampen.