Choď na obsah Choď na menu

Juventus stoler ikke bare på at Ronaldo scorer

Mål fra Cristiano Ronaldo og Wales Aaron Ramsey hjalp Juventus til å sikre en 3-1 seier over 10-manns Sassuolo i Serie A på søndag, og løftet mesterne til fjerdeplass.

Juventus som spiller Sassuolo har alltid vært en vanskelig kamp. Det har vist seg å være et spill der Juves sesong har nådd bunnen. Det har vært en, som møtet i juli forrige sesong, har målene flydd fritt. Men det er kanskje ikke viktigere denne sesongen da Juventus med sin ære fotballdrakter prøver å slå av ledelsen som AC Milan for øyeblikket har på toppen av tabellen.

Juventus utnyttet den numeriske fordelen som Danilo med Juventus nr. 13 fotballdrakter left i god plass til å skyte hjem en hard åpner i det 50. minutt, men ledelsen varte bare åtte minutter da Gregoire Defrel jevnet ut for å bedøve vertene.

Tale etter seieren ga trener Andrea Pirlo en oppdatering om spillernes tilstand. "Vi var litt trege til tider denne kvelden, men vi ble litt mindre organiserte og mer målbevisste, så vi viste sulten som kreves for å vinne kampen." Sassuolo, til tross for at han var en mann ned, viste godt initiativ og tok en utligning i kort tid etter at Danilo hadde gitt vertene ledelsen.

Det som har imponert meg har vært Juves angrep. For en stund slet de med å skape gode sjanser og var virkelig avhengig av Ronaldo og mål fra dødballer. Nå skaper flere spillere sjanser, og lagets angrep er langt mer flytende. Ronaldo scorer fortsatt de fleste målene, men det handler ikke bare om ham fremover.