Choď na obsah Choď na menu

Lukaku banket inn sitt andre mål for å gjøre det 3

To mål fra Romelu Lukaku hjalp Inter Milan med å sikre en spennende 3-2-seier over Borussia Moenchengladbach som holder håpet om å kvalifisere seg til 16-delsfinalen i Champions League.

"Kanskje vi ikke er et fantastisk lag ennå, men vi vokser," sa Lukaku med fotballdrakter. "Åpenbart når du leder 3-1, må du unngå risikoen vi hadde i kveld og drepe spillet når du har sjansen til det." Inter Milan er ikke et flott lag ennå, men vokser

Lukaku med Inter Mlian fotballdrakter sparket hjem for en 2-1-ledelse i det 64. minutt og banket deretter inn sitt andre mål ni minutter senere for å gjøre det 3-1, med Inter som nå trengte en seier i sin siste gruppekamp mot Shakhtar Donetsk for å ha noen sjanse av å komme videre.

Lukakus doble ga Inter sin første seier i Champions League denne sesongen i en berg-og-dalbane-kamp, ​​og blåste gruppe B vidåpent foran den siste runden i gruppekampene neste uke.

Med gruppen som nå er klar på en knivkant, håper Inter å fullføre et usannsynlig rømningsforsøk når de er vert for Shakhtar i sitt siste gruppespill neste onsdag.

Gladbach reiser i mellomtiden til Madrid med håp om å kvalifisere seg fra gruppespillet for første gang i Champions League-tiden.