Choď na obsah Choď na menu

Luuk de Jongs heading sikrer uavgjort for Barcelona i Granada

Granada tok et poeng i den døende glørne i LaLiga Santander-kampen mot Barcelona, ​​da de to lagene uavgjort 1-1 på Estadio Nuevo Los Carmenes lørdag kveld. Fans i fotballdrakt kan føle seg opprørt med en seierfri. Nå fortsetter Blaugranas ventetid på å bryte seg inn i Champions League-plasseringene, og de vil sannsynligvis tape terreng på sine rivaler for en topp fire-plassering denne sesongen. Selvfølgelig kunne det ha vært en annen historie hvis Luuk de Jongs tidlige mål hadde fått stå.

De Jongs andre headet mål på like mange kamper ga Barca ledelsen i andre omgang, men kampen svingte da Gavi ble utvist med 10 minutter igjen. Ikke overraskende ble Xavi Hernandez funnet rykende på slutten av spillet. Han var ikke så imponert over spillere i Barcelona drakt. Barcelona-manageren holdt ikke tilbake følelsene sine og uttalte at han var sint over resultatet. Det betyr at begge siders ubeseirede løp fortsetter, med Barcelonas utvidelse til fem kamper, men dette vil definitivt føles som to poeng tapt for Xavis anklager.

Barcelonas skadeproblemer fortsatte med at Eric Garcia brøt sammen i løpet av kampen for å bli erstattet av Clement Lenglet. Han så frustrerende ut i en svett Barcelona drakt. Skaden hans er et spesielt slag, mens Gavis utvisning var et virkelig vendepunkt og ga initiativet til Granada. Som et spillskiftende øyeblikk ønsket ikke Xavi å kritisere 17-åringen, som ble utvist for første gang i karrieren. Unggutten kan forbedre seg i en fotballdrakt.