Choď na obsah Choď na menu

Liverpool slo Manchester United 5-0; Mohamed Salah scoret hat-trick

Manchester United vs Liverpool endte i en kamp for bortelaget, da Liverpool noterte sin største borteseier noensinne mot United. United opplevde en av de mest ydmykende dagene i Premier League-tiden da de ble slått 5-0 av erkerivalene Liverpool på egen bane. Sangen «Ole ved rattet» ble hørt høyt og tydelig fra supportere i Liverpool drakt. Mohamed Salah ble den første motstanderspilleren som scoret hattrick på Old Trafford i Premier Leagues historie.

United-forsvaret ble fullstendig løpsk mot Liverpool, og innrømmet etter fem minutter. Liverpool så fortsatt ikke fornøyd ut med den tidlige ledelsen, og doblet ledelsen i det 13. minutt, gjennom Diogo Jota. Mange av publikum i rød fotballdrakt var for lengst borte da Salah stanget inn sitt tredje mål. Salah har nå nettet i 10 kamper på rad for Klopps lag. Inni kom all sang fra supporterne i Liverpool drakt.

Ubeseiret Liverpool (21 poeng) er nå bare to poeng bak Chelsea (22 poeng) for topplasseringen i Premier League. De kan midlertidig feire i fotballdrakt. Dessverre, akkurat når Naby Keita begynner å få litt spilletid under beltet, har han blitt skadet av en forferdelig utfordring fra Paul Pogba. Liverpool er tilbake i aksjon midtuke i Carabao Cup 16-delskamp mot Preston North End.