Choď na obsah Choď na menu

Frank Lampard sier at vi ikke gjør det bra nok

Chelsea savnet sjansen til å rykke toppen av Premier League da de led en 2-1 ledelse borte mot Wolverhampton Wanderers.

De blå hadde dominert første omgang og tok ledelsen tidlig i andre da Olivier Giroud slo et innlegg fra nærmeste stolpe. Imidlertid samlet Wolves seg raskt og utlignet på enestående måte gjennom Daniel Podence på 66 minutter.

Chelsea tok ledelsen like etter pause gjennom Olivier Giroud med fotballdrakter før Daniel Podence fant en utligning for hjemmelaget midt i andre omgang.

Olivier Giroud med Chelsea fotballdrakter ga Chelsea ledelsen i det 49. minutt med en utmerket volley forbi Rui Patricio. Daniel Podence tjente vertene et poeng etter å ha utlignet i det 66. minutt med en avbøyd streik. Og Pedro Neto fullførte comeback-scoringen i stopptid til forsegle seieren til Wolves.

Frank Lampard var skuffet over at laget hans ikke gjorde mer for å stoppe Wolverhampton Wanderers 'motangrepstrussel da poengene gled fra oss ved Molineux.

Vi tok ledelsen gjennom en fin Olivier Giroud volley tidlig i andre omgang, men klarte ikke å holde på ledelsen vår da Wolves slo tilbake og scoret to ganger for å vinne kampen, og vinneren deres kom på slutten av et raskt kontringsspill dypt inn i lagt til tid.