Choď na obsah Choď na menu

Lionel Messi scorer mot Angers for å feire tilbakekomsten til PSG

Lionel Messi feiret at han kom tilbake til den nasjonale konkurransen etter VM ved å score et mål i andre omgang da Paris Saint-Germain utvidet sin Ligue 1-ledelse til seks poeng med en 2-0 hjemmeseier mot Angers. 35-åringen hadde en utvidet pause etter å ha nettet syv ganger under verdenscupen, som Argentina vant ved å slå Frankrike på straffe i finalen. Men han returnerte til trening i Paris for en uke siden og var tilbake i startoppstillingen i en PSG drakt for denne kampen mot Ligue 1s bunnside. Messi var viktig i oppbyggingen til det første målet og scoret det andre da PSG satte 2-0 for Angers på Parc des Princes.

Messi fikk en varm velkomst fra Parc des Princes-publikummet og nettet fra kloss hold i det 72. minutt for å legge til Hugo Ekitikes åpning i første omgang, og satte PSG på 47 poeng etter 18 kamper. Etter å ha blitt slått 3-1 i sin forrige ligakamp av tittelrivalen Lens, kunne Christophe Galtier hente Messi og Neymar tilbake til laget for besøket av Angers nederst på tabellen. Lens ble nummer to, men tapte to poeng i uavgjort 2-2 i Strasbourg som hadde problemer, og alle målene ble scoret før pause.

Neymar trodde han hadde lagt til et tredje mål sent, men det ble utelukket for offside. Mbappe og Messi forventes å bli gjenforent denne helgen i søndagens kamp borte mot Rennes. Det var ikke det beste showet fra ligalederne, men Messi var hans vanlige slagkraftige jeg, og viste seg å være forskjellen på kvelden. "Det var kampen vi trengte, med tre poeng til slutt. Scoring er bra for selvtilliten min, jeg må fortsette slik," sa Ekitike. Videre hadde Messi og hans PSG-lagkamerater, inkludert den brasilianske stjernen Neymar, fotballdrakter som hyllet avdøde Pele i oppvarmingen før kampen.