Choď na obsah Choď na menu

Barcelona klatrer til fjerdeplass i La Liga ettersom Dani Alves scorer

Dani Alves scoret sitt første mål siden han returnerte til Barcelona, ​​men brasilianeren ødela ettermiddagen med å få et direkte rødt kort mot Atletico Madrid. Men fans i Barcelona drakt elsker ham fortsatt. Den brasilianske høyrebacken sluttet seg til Barcelona i et forsøk på å hjelpe laget med å komme seg tilbake i denne overgangsperioden, til tross for hans 38-årige alder. Yannick Carrasco ga Atletico ledelsen fra en Luis Suarez-pasning og Jordi Alba volleyet inn fra Alves' ball før Gavi headet inn Adama Traores innlegg. Det var endeløs feiring blant folkemengder i fotballdrakt.

Blaugrana ønsket mesterne Atletico Madrid velkommen til Camp Nou, klar over at et 3-poengs trekk ville få dem til å hoppe over Diego Simeone og co. på fjerde plass i tabellen. Med 3-1 for Barca i et LaLiga-oppgjør som må vinnes mot Atletico, ble et innlegg fra venstre fra Gavi savnet av både Pedri og Ferran Torres. Supportere i fotballdrakt jublet fortsatt mens Alves nøt en drømmedag den første timen, ga en assist til Jordi Albas mål i første omgang og fant nettet selv tidlig i andre omgang.

Men så snudde den brasilianske bakspilleren fra helt til skurk da han fikk direkte rødt kort for en utfordring på Yannick Carrasco. Han hadde tid til nok et landemerke da han ble den første Barca-spilleren siden minst 2004-05 som scoret, assisterte og ble utvist i en La Liga-kamp. Folk får ingen grunn til å være lei av å ha på seg Barcelona drakt hans. I pulserende 90 minutter, med seks mål, utallige flere sjanser, et rødt kort og nesten uendelig dramatikk, så dagens verter til slutt dukke opp på høyre side av en 4-2-resultatlinje.